Info

Altijd al nieuwsgierig geweest naar Salsa of Bachata?

Spirit Dance Academy is de school waar jij naar op zoek bent! Spirit Dance Academy is gevestigd in Eindhoven. In samenwerking met Wijkgebouw Gestel  wordt het dansen in een stijlvol ingerichte gezellige ruimte mogelijk gemaakt.

Met professionele docenten die beschikken over jarenlange ervaring en afkomstig zijn uit Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied is Spirit Dance Academy de meest authentieke dansschool in Eindhoven!

Het Spirit team leert jou met plezier de eerste passen van Salsa & Bachata.

Lesstijl 

Er wordt veel waarde gehecht aan de manier van lesgeven. Zo vinden wij naast het geven van een stukje persoonlijke aandacht het net zo belangrijk om alle cursisten een stuk vermaak en ontspanning te bieden. Om dit te kunnen waarborgen worden onze cursussen in groepen gegeven van maximaal 8 paren.

Cursussen en semesters

Elk cursusjaar is verdeeld over vier semesters. Deze starten elk jaar in september, november,januari enmaart.
Tijdens elke nieuwe cursus staan er weer veel nieuwe figuren en elementen klaar om geïntroduceerd te worden. De moeilijkheidsgraad hiervan is afhankelijk van het niveau.

Beginners en instromers

Degenen die een beginnerscursus willen nemen krijgen tijdens hun eerste cursus te maken met meerdere Latinstijlen, namelijk naast de salsa ook de merengue. Hierdoor ontwikkelen de cursisten meer feeling voor de te volgen cursus. Iedereen kan deelnemen aan een beginnerscursus. Jong of oud, met of zonder partner, wel of geen danservaring, salsa is voor iedereen! Kom je van een andere dansschool? Dan kan je jouw instapniveau tijdens de lessen laten bepalen zodat je altijd in de juiste groep terecht komt.

In de maand MAART starten de nieuwe achtweekse cursussen.
SCHRIJF JE NU IN!

……ACTIE…..BEGINNERS SALSA & BACHATA nu maar voor € 50 p.p. !!